Jessie J is niet langer biseksueel. De Britse zangeres zegt op zoek te willen naar een echtgenoot en niet meer bezig te willen zijn met vrouwen.

Dat vertelt ze in een interview met Mirror.

"Voor mij was het een fase, maar ik zeg niet dat dat voor iedereen zo is", aldus de 26-jarige zangeres die in 2011 voor het eerst vertelde biseksueel te zijn.

"Het voelt als een leugen als ik niet eerlijk vertel dat ik nu niet meer biseksueel ben. Ik wil gewoon eerlijk zijn. En het is niet echt groot nieuws, dus wie kan het wat schelen?!"

Jessie J, die eigenlijk Jessica Ellen Cornish heet, vertelt geen spijt te hebben dat ze destijds naar buiten kwam met een verklaring over haar seksuele geaardheid.

Trouwen

"Ik wist toen alleen niet dat het een feit zou worden waar ik niet meer omheen kon. Ik ben er gewoon helemaal klaar mee. Ik wil er niet meer over praten en gaan zoeken naar een echtgenoot", aldus Cornish.

Jessie J voegt er aan toe dat ze eigenlijk geen label op haar geaardheid wil plakken. "Ik ben gewoon helemaal niets. Ik weet wie ik ben en ik weet dat ik met een man wil trouwen. En daar blijft het bij."