De ouders van Taylor Swift zouden zich constant bemoeien met hun dochter. De 24-jarige zangeres kan volgens bronnen amper nog beslissingen voor zichzelf nemen.

Dat meldt de New York Post.

De bazige ouders zouden de reden zijn dat Swift in een jaar tijd niet alleen afscheid heeft moeten nemen van haar managers, maar ook van haar woordvoerder.

"Scott en Andrea zijn ontzettend moeilijk om mee om te gaan. Ze verwachten te veel van mensen en zijn vervolgens nooit tevreden", aldus een bron.

De ouders van de zangeres zijn sinds enige tijd uit elkaar, maar hebben de scheidingspapieren nog altijd niet ondertekend.

Afspraken

"Het maakt het er allemaal niet makkelijker op. Ze zijn het nooit met elkaar eens en kunnen niet eens met elkaar in één kamer zijn. Daardoor is het voor Taylor heel lastig om afspraken te maken, omdat haar ouders allebei iets anders vinden."

Volgens ingewijden moet Swift een einde maken aan de ruzies, of zich niets meer aantrekken van haar ouders. Anders zou haar carrière volgens de bronnen in de problemen kunnen komen.