Naomi Campbell zou sinds enige tijd een koppel vormen met acteur Michael Fassbender. De twee zouden afgelopen week meerdere keren zoenend gezien zijn.

Dat meldt The Sun op basis van bronnen.

Het gloednieuwe koppel zou dinsdag uit eten zijn geweest in Londen, waar ze volgens ooggetuige hun handen niet van elkaar af konden houden.

"De medewerkers van het restaurant hadden er voor gezorgd dat ze voldoende privacy hadden, maar het leek er op alsof het ze niets kon schelen als mensen ze toch konden zien", aldus een aanwezige.

Het 43-jarige model zou er toch alles aan hebben gedaan om niet samen met de acteur op de foto gezet te worden. De twee arriveerden apart van elkaar bij het restaurant en gingen ook weer alleen weg.

Serieus

Een vriendin van Campbell vertelt aan de Britse tabloid dat het model wel vaker afspraakjes heeft met bekende, succesvolle heren. "Maar het is iets heel anders als het serieus aan het worden is."

Fassbender zou recentelijk nog een relatie hebben gehad met 12 Years a Slave-collega Lupita Nyong'o. Campbell zag in mei haar relatie van vijf jaar, met zakenman Vladimir Deronin, tot een einde komen.