Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field verhuizen weer terug naar de Verenigde Staten. De Amerikaanse partner van de zanger zou zich niet thuis voelen in Londen.

Dat meldt Daily Star zondag.

Het koppel verhuisde kort voor de geboorte van hun dochter Theodora 'Teddy' Rose naar Londen, waar het inmiddels anderhalf-jarige meisje zou gaan opgroeien.

Hoewel Field de zanger beloofde Londen een kans te geven, blijkt nu dat ze toch niet kan wennen aan haar leven in de Britse hoofdstad en terug wil naar Los Angeles.

"Ayda mist haar vrienden die in Los Angeles en ze kan maar niet wennen aan het weer. Hoewel haar moeder bij Robbie en haar in huis woont voelt ze zich toch niet thuis in Londen", aldus een ingewijde.

'Idioten'

Voor Williams zou het niet zoveel verschil maken waar hij woont en vindt het volgens bronnen prima om weer terug te verhuizen. Als die verhalen kloppen zou dat opvallend zijn, aangezien de zanger in 2012 nog zei dat hij zijn dochter graag als Britse zag opgroeien en niet naar een school wilde sturen 'vol idioten' in Los Angeles.

Williams en zijn vrouw trouwden in augustus 2010.