Realityster Snooki, bekend van de MTV-serie Jersey Shore, was tijdens de eerste paar maanden van haar tweede zwangerschap niet te genieten.

"Ik was een chagrijnige en misselijke trut", zegt de realityster, die vrijdag bevestigde voor de tweede keer in verwachting te zijn van haar verloofde Jionni LaValle, tegen entertainmentzender E.

"Het goede nieuws is dat ik nu in mijn tweede trimester kom. Dus ik krijg mijn energie weer terug en ik word weer een beetje mezelf", zegt Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet.

De realityster heeft verder weinig last van kwaaltjes. "Ik heb gelukkig alleen heel veel trek in fruit. Vooral in aardbeien." Toch snaait ze af en toe ook graag. "Ik kan een hele zak chips eten."

De 26-jarige Polizzi is ook al hard op zoek naar babynamen. "Ik ben als een gek aan het googelen naar unieke Italiaanse namen."

Haar 1-jarige zoon Lorenzo heeft nog niet echt door dat hij een broertje of zusje krijgt. "Ik zeg steeds dat er een baby komt en dan glimlacht hij en zegt hij: de baby."