Kylie Minogue heeft geen problemen meer met ouder worden. Hoewel de zangeres twee jaar geleden ouder worden nog 'vreselijk' vond, zegt ze het nu te accepteren.

"Als ik hard op zeg dat ik 45 ben denk ik wel: echt? Maar hoe dan?", aldus de zangeres in een interview met het Britse blad Good Housekeeping.

Minogue zei in december 2012 nog dat ze ouder worden vreselijk vond en soms schrok van haar eigen spiegelbeeld, maar inmiddels heeft ze het ouder worden leren waarderen.

Volgens de zangeres komt dat ook door haar strijd tegen borstkanker in 2005. "Ik moet blij zijn dat ik hier nog ben, dus ik vind het allemaal maar prima. Je moet leren accepteren dat je ouder wordt, zelfs als dat moeilijk is."

Minogue is sinds oktober 2013 weer vrijgezel, na een relatie van vijf jaar. De zangeres zegt momenteel nog niet erg bezig te zijn met het vinden van een nieuwe liefde, maar sluit internetdaten voor de toekomst al uit.

"Iedereen liegt toch over z'n leeftijd op van die sites? Dat zou mij al niet lukken. Het heeft voor mij geen zin om er een foto op te zetten van tien jaar geleden, zoals iedereen doet op van die sites."