Kim-Lian van der Meij is al elf jaar samen met haar partner Daniël Gibson, maar de presentatrice is nog steeds verliefd. "Ik wil altijd vlinders blijven voelen."

Dat zegt Van der Meij in een interview met Beau Monde.

"Mensen zeggen dat verliefde kriebels overgaan, maar dat kan en wil ik gewoon niet accepteren. Met Daniël lukt het me al elf jaar om verliefd te blijven", aldus de presentatrice.

Volgens Van der Meij is het belangrijk om tijd voor elkaar in te plannen. "Met drie kleine kinderen, twee bloeiende carrières, het huishouden en de administratie, moet dat. In het dagelijks leven komen we er niet aan toe, als partners bungelen we onderaan de prioriteitenlijst."

De presentatrice en haar geliefde hebben daar een goede oplossing voor: samen gaan ze op vakantie om even weg te zijn. "We gaan dan naar ons huis in Zweden waar we in de zomer het liefst maanden achter elkaar blijven. Dan laait de verliefdheid weer op."

Toch merkt Van der Meij ook in het dagelijks leven dat ze nog steeds dol is op de vader van haar drie kinderen. "Als hij met onze zoon in een draagzak op zijn borst over straat loopt, bijvoorbeeld. Dan zie ik vrouwen naar hem kijken: de sexy Viking met een baby op zijn borst!"