Amanda Krabbé zou verliefd zijn op een zakenman uit Waalre. Begin februari zouden de twee al samen door India hebben gereisd.

De man zou Harrie heten en net als Krabbé een passie voor auto's en snelle motoren hebben, meldt het boulevardblad Story.

Het blad meldde vorige week dat Amanda en presentator Martijn Krabbé gaan scheiden. De reden werd niet bekendgemaakt, maar het stel zou al langer relatieproblemen hebben. Amanda en Martijn Krabbé zijn al een keer eerder gescheiden. 

Volgens schoonvader Kees Beekman zou er iets gebeurd zijn, waardoor een bom onder het huwelijk kwam te liggen, schrijft het blad verder. Wat de precieze oorzaak voor de breuk is, wil Beekman echter niet kwijt. 

'Andere man'

De "andere man", zoals Story hem noemt, wil niets over de vermeende relatie zeggen. Toch laat hij via een woordvoerder aan het blad weten dat hij het gerucht "ontkent, noch bevestigt". Amanda Krabbé wil er daarentegen helemaal niets over loslaten.

Verwacht wordt dat zowel Amanda Krabbé als de zakenman uit Waalre het tot de scheiding rustig aan doen, melden ingewijden aan Story.