Gwyneth Paltrow en Chris Martin mogen dan vriendelijk tegen elkaar blijven tijdens hun scheiding, hun buren in de rijke buurt Brentwood in Los Angeles zijn nog steeds niet blij met het stel.

Paltrow en Martin verhuisden in 2012 naar de wijk. Vrijwel onmiddellijk werd hun huis afgeschermd met lange bomen en een reusachtig hek.

En dit is tegen de regels van de buurt. Ondanks brieven en boetes van de gemeente staat het hek er nog steeds. Boze bewoners willen drie jaar later nog steeds dat er wordt ingegrepen.

Daarnaast klagen de buurtbewoners over een constante bouwoverlast.

''Ik raakte geïrriteerd toen de bouwvakkers parkeerden op mijn oprit. Niemand had dit met mij overlegd'', vertelt een boze buur tegen Radaronline.

Vooral Paltrow is niet erg geliefd bij haar buren.

''We zagen Chris wel eens de honden uitlaten. Hij is een aardige vent. Hij is degene met talent, zij schrijft alleen maar kookboeken'', aldus een andere buurtbewoner.

Paltrow loopt vrijwel nooit rond in de wijk, ondanks dat zij erop stond dat het gezin naar Los Angeles verhuisde zodat haar kinderen hier konden zwemmen en avocado's konden plukken, voegt een ander toe.