John Vooijs geniet heel erg van zijn werk, maar de musicalacteur heeft nog een grote carrièrewens. "Het is een ontzettend mooie baan, maar mijn grootste wens is nog altijd die eigen cd", vertelt hij aan De Telegraaf.

Twee jaar geleden was het bijna zo ver voor Vooijs. Toen had hij bijna een deal met Universal te pakken. "Maar dat ging uiteindelijk toch niet door. Ik ga nu met crowdfunding aan de gang", vervolgt hij.

Vooijs is heel erg vastbesloten. "Die cd moet er komen, al zijn er uiteindelijk maar tien mensen die de moeite nemen om hem te kopen. Als ik die plaat maar in mijn eigen kast heb liggen, dan heb ik er tenminste alles aan gedaan om mijn droom voor elkaar te krijgen."

Vooijs is momenteel te zien in twee musicals. Zo speelt hij de rol van Tarzan in de gelijknamige musical in Stuttgart en in de Nederlandse theaters is hij te zien in de kleinere musical Tick Tick Boom!.

"Voor mijn gevoel kan ik nu twee van de mooiste dingen combineren. Het ene moment is het anderhalf uur knallen in wat kleinere theaters, in een intieme productie die veel vraagt op het gebied van spel en zang" aldus Vooijs.

"Maar het volgende moment mag ik fysiek helemaal los in Tarzan. Bij welke productie kom je nu slingerend de zaal binnen? Dat is ook heerlijk om te doen."