De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben weer geposeerd met hun zoontje George. Een nieuwe foto van het gezin werd zaterdagavond vrijgegeven.

Dat schrijven Britse media.

De foto verschijnt een paar dagen voor de eerste overzeese reis van de acht maanden oude prins. George vertrekt volgende week met zijn ouders naar Nieuw-Zeeland en Australië.

De nieuwe foto van het koninklijke gezin is gemaakt bij Kensington Palace. Prins William, Kate, George en viervoeter Lupo kijken uit een raam van het Londense paleis. George, die al zijn aandacht op Lupo richt, zit op schoot bij Kate. Prins William ontfermt zich over de hond.

Familieportret

Prins George is voor het familieportret gehuld in een lichtblauwe trui waarop zijn naam staat. Onder zijn truitje draagt het acht maanden oude kereltje een wit overhemd.

William lijkt zijn kleding af te hebben gestemd op zijn zoon, hij draagt een lichtblauw overhemd. Kate koos voor een crèmekleurige blouse.

Lupo

De foto is de eerste sinds de doop van George in oktober. De foto's van de doop werden net als de zaterdag vrijgegeven foto gemaakt door Jason Bell.

Het is daarnaast niet de eerste keer dat ook Lupo te zien is op een familieportret van Williams gezin. Een paar weken na de geboorte van George, die in juli ter wereld kwam, poseerden de hertog en hertogin van Cambridge ook al met hun zoon en trouwe viervoeter.

Die foto's werden gemaakt door de vader van Kate. Prins William, Kate, George en Lupo verbleven na de bevalling enkele weken bij de Middletons.