Amanda's strijd om Martijns miljoenen, Linda de Mol zoent skileraar, Sabia krijgt Sylvie's huis en Badr bedreigde kind Estelle. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

De opnames van de film Gooische Vrouwen zijn in volle gang. Linda de Mol mag als Cheryl Morero met haar vriendinnen naar Lech.

Weekend toont foto's van de blondine op de ski's. Ze kan prima skiën, maar moet voor de film doen alsof ze stuntelt. Een leuke, knappe skileraar zal haar de fijne kneepjes bijbrengen.

Ook collega's Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk liggen in de armen van mannen. Maar dat zijn geen acteurs, maar echte geliefden.

Tjitske (Claire) verschijnt in Lech voor het eerst met Peter Blok aan haar zijde, toont Story ons op een foto. Er werd al langer gesuggereerd dat de twee een relatie hebben, maar nu mag dat dus openbaar worden. Met thuiszittende echtgenoot Vincent Croiset heeft Tjitske drie zoontjes.

Lies Visschedijk (Roelien) werd een jaar geleden weduwe toen haar echtgenoot Marc van Uchelen zelfmoord pleegde. Zij bleef achter met haar twee kinderen.

In Story zien we dat ze opnieuw verliefd is. Op een bankje in de zon zoent en knuffelt ze met een man met donkere krullen. Het blad gunt haar het nieuwe geluk van harte en hoopt dat het geen scène is uit Gooische Vrouwen.

Droomhuis

Al enkele weken geleden meldden de roddelbladen dat de bouwgrond van Rafael en Sylvie was verkocht. Het stel kocht een lap land in Bergen om er ooit een droomhuis op te bouwen.

Na de scheiding ging het perceel in de verkoop. Met twee ton verlies werd het kavel verkocht, lazen we recent.

Story heeft deze week een andere versie. Volgens een 'insider uit het Bergse makelaarscircuit', heeft Rafael zelf de kavel uit de verkoop gehaald. In de wandelgangen wordt gezegd dat de voetballer er toch zelf gaat bouwen. "Sabia krijgt Sylvies droomhuis!", kopt het blad dan ook vergenoegd.

De laatste tijd lijkt Sabia steeds meer op Sylvie te willen lijken. Ze koopt dezelfde kleren, verfde haar haren blonder, eet in de restaurants waar Sylvie ook komt.

Om nu een huis te gaan bouwen op de plek waar Sylvie en Rafael gelukkig hadden willen worden, is natuurlijk een dolksteek in de rug van haar rivale. Story plaatst dan ook een foto van een vergenoegd kijkende Sabia, blij met haar zoveelste pesterij naar Sylvie.

Vechtscheiding

Het nieuws dat Martijn Krabbé en Amanda gaan scheiden is nog niet koud de wereld in, of Party verdeelt de boedel al. Wie krijgt het Amsterdamse huis? En wat gebeurt er met Martijns appartement? Al met al gaat het om onroerend goed van bijna 2,5 miljoen.

Het blad weet dat de twee op huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd. Amanda heeft dus niet automatisch recht op de helft van het vermogen van Martijn. Als de presentator het huis verkoopt, zou er door de crisis weinig overwaarde zijn. Toch denkt Party dat Amanda geld wil zien. "En dat is het moment waarop de vechtscheiding zou kunnen ontstaan", schrijven ze.

Deze zomer wordt de "Miljoenendans" tussen de twee exen uitgevoerd. Het blad denkt dat Martijn omwille van zijn vier kinderen geen ruzie wil. Maar omdat hij riant verdient bij RTL, zou Amanda keihard de onderhandeling in gaan. "Het zou Martijn nog wel eens gloeiend heet onder de voeten kunnen worden deze zomer", vermoedt het blad dan ook.

Klussende koningin

Alexander en Máxima hebben een druk weekje achter de rug. Niet alleen moesten ze alle staatshoofden ontvangen tijdens de nucleaire top.

Ook staken de koning en koningin flink de handen uit de mouwen voor NL-Doet. Gehuld in witte overall, pet op en met stevige laarzen aan (Máxima zonder hoge hakken!) schuurden en schilderden ze voor het goede doel.

Privé zette de werkzaamheden van het drukke koningspaar op een rij. Op vrijdagochtend stond Máxima nog te klussen, diezelfde avond verscheen ze beeldig gekapt en opgemaakt in een rode jurk in Duitsland om een mediaprijs in ontvangst te nemen. Op zaterdagochtend alweer ontving ze in Nederland de Chinese president en zijn echtgenote.

Daarna snel omkleden voor het staatsbanket. Hier verscheen Máxima in een roze avondjurk die ze al eerder droeg. De rok had ze laten opleuken met wat kant, op haar hoofd een indrukwekkende tiara met grote parels.

Uitslapen was er niet bij want het Chinese bezoek wilde naar de Keukenhof. De dagen daarna waren gevuld met ontmoetingen voor de nucleaire top, waaronder met Obama. Wat zullen de voeten van Máxima na een week hoge hakken hebben gesnakt naar de comfortabele laarzen die ze tijdens het klussen droeg.

In de wc-pot

Weekend perst er nog een stukje uit over Estelle en Badr. De twee maakten bekend dat ze uit elkaar gaan. Badr zit in Marokko, Estelle thuis in Amsterdam. Het blad dist het verhaal op dat Badr het thuis bij Stelli niet bepaald gezellig maakte. Serker nog: hij zou de kinderen van Estelle hard hebben aangepakt.

Haar moeder verklaarde dat hij zoontje Maxim eens met zijn hoofd in de wc pot geduwd zou hebben omdat deze niet wilde luisteren. Het jong is thuis weg en woont afwisselend bij oma en bij papa Ruud. "Volgens vrienden zal Estelle hard moeten werken om iets goed te maken richting haar moeder en haar kinderen", schrijft het blad.

Nu is "hard werken" sowieso niet een woord dat we bij Estelle vinden passen. Dat Weekend zich afvraagt of de blonde voetbalvrouw 'haar carriere nog kan redden' vinden we dan ook ronduit komisch. Want over welke carriére hebben ze het? Vanaf haar 18e is ze bij Ruud en meer dan een paar interviewtjes voor een glossy maken, heeft ze nooit gedaan.