Jada Borsato merkt niets van jaloezie bij haar leeftijdsgenootjes. De dochter van Marco en Leontine Borsato timmert momenteel aan de weg als zangeres en actrice.

"Ze steunen me vooral en zijn niet jaloers of zo", zegt de 11-jarige Borsato over haar klasgenootjes. "Ze vinden het vooral leuk voor me dat ik dit mag doen en zijn altijd heel lief voor me."

Moeite met het combineren van haar schoolwerk met zingen en acteren heeft Jada niet. "Gelukkig heb ik nog genoeg vrije tijd om dit allemaal te doen."

Vrijdag verschijnt de nieuwe single van Borsato, Als Jij Maar Van Me Houdt. Het liedje is de titelsong van de nieuwe bioscoopfilm Flits en het Magische Huis, waarvoor de jonge zangeres een van de stemmen insprak.

Kiezen

Of ze later zangeres of actrice wordt, weet Borsato nog niet. "Dat is heel moeilijk kiezen. Ik vind het eigenlijk alle twee leuk, dus het liefst allebei." Wel droomt ze van een concert voor een groot publiek. "Een optreden in bijvoorbeeld de Ziggo Dome lijkt me heel cool om een keer te doen. Dat is wel echt iets wat boven aan mijn lijst staat."

Borsato weet ook al met wie ze graag het podium wil delen. "Nick & Simon. Als dat zou kunnen, zou ik het wel heel gaaf vinden." Ook voor haar acteercarrière heeft de 11-jarige grote dromen. "Wat ik een hele mooie film vond, was Spijt! naar het boek van Carry Slee. Zulke films lijken me wel heel cool om een rol in te mogen spelen."