Imca Marina heeft goed nieuws gekregen. De zangeres mag zeer waarschijnlijk komend weekend of net na het weekend het ziekenhuis in het Turkse Antalya verlaten.

Dat heeft haar woordvoerder laten weten.

Helaas voor Marina wil dat nog niet zeggen dat ze naar huis mag. De zangeres mag namelijk nog niet vliegen. Als ze uit het ziekenhuis wordt ontslagen, zal ze nog een week in een hotel in de badplaats moeten blijven.

"We zijn nu op zoek naar een goed hotel voor haar, maar dat is geen probleem." De artsen hebben Marina gezegd dat ze waarschijnlijk volgend weekend naar Nederlang mag.

'Heel blij'

Volgens haar woordvoerder is Marina blij met het nieuws.

"Ze is gewoon heel blij dat alles goed is gegaan, ze staat er verder heel positief in", vertelt hij. Een vriendin van de zangeres zal volgende week bij haar blijven zodat ze niet alleen is.

"Daarbij is het hier 24 graden met een zonnetje, dus het is ook weer geen straf om hier te zijn", zegt hij lachend.

De zangeres kreeg afgelopen zaterdag een hartaanval. Haar aderen waren behoorlijk dichtgeslibd. Daarom onderging ze een meervoudige bypassoperatie. Haar manager vertelde eerder deze week al dat Imca zich redelijk goed voelde. Ze besefte zich ook hoeveel geluk ze heeft gehad. "Ze is door het oog van de naald gekropen", zei hij.