Zac Efron is dit weekend betrokken geweest bij een vechtpartij. De acteur en zijn bodyguard kregen ruzie met zeker drie andere mensen.

Dat schrijft TMZ donderdag op basis van bronnen binnen de politie.

Efron en zijn bodyguard zouden in een 'slecht gedeelte' van Los Angeles vast zijn komen te staan met hun auto, omdat de benzine op was.

Tijdens het wachten op een sleepwagen gooide de acteur een fles uit de wagen, die de groep net niet raakte. De drie onbekende personen geloofden echter dat Efron de fles opzettelijk naar hen gooide.

De beveiliger van de acteur is volgens bronnen toen uit de auto gestapt om te praten met de drie mannen, maar twee van hen vielen de bodyguard meteen aan. Efron probeerde vervolgens zijn beveiliger te helpen, maar werd vol op zijn mond geslagen.

Invloed

Volgens één bron was Efron duidelijk onder de invloed van iets en leek niet helemaal zichzelf.

De acteur werd in 2013 twee keer opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn cocaïneverslaving. In november 2013 brak de acteur zijn kaak, naar eigen zeggen nadat hij uitgleed in een plas water.

Geen van de mannen, inclusief Efron en zijn bodyguard, werden gearresteerd. De politie noemde het voorval een wederzijds gevecht en zag geen reden voor arrestaties.

De woordvoerder van de acteur heeft geen commentaar willen geven op de verhalen.