Twee maanden geleden zat ze nog in een afkickkliniek, maar Selena Gomez zou inmiddels weer veel drinken.

De zangeres liet zich in januari vrijwillig opnemen om van haar verslaving aan alcohol, wiet, slaappillen en Justin Bieber af te komen, maar voor het einde van het programma vertrok ze al omdat ze naar eigen zeggen afkgekickt was.

Nu lijkt ze weer terug bij af, melden bronnen aan In Touch Weekly. Na een ruzie met haar moeder en stiefvader eerder deze maand vluchtte Gomex naar het Sunset Tower Hotel in Los Angeles, waar ze een week verbleef en volgens ooggetuigen bijna elke dag met een glas drank in haar hand werd gezien. "

Ze zag eruit alsof ze daar al een tijdje mee bezig was", aldus een omstander. "Op haar lippen zaten vlekken van de rode wijn die ze dronk."

Op een van de avonden zat Gomez met een groep luidruchtige vrienden in het restaurant van het hotel, maar van eten kwam het niet. "Ze bestelden geen voedsel. Ze bleven alleen maar drank bestellen en sigaretten roken", weet een andere bron. "Ze zagen er dronken uit.''

Jared Leto

Ook afgelopen weekend ging de popster los, ditmaal tijdens een huisfeestje van Oscarwinnaar Jared Leto in Hollywood. "Het feestje bestond grotendeels uit modellen, stylisten en jonge Hollywood-types: kortom de mensen die je die avond in iedere andere club vond", aldus een bron.

"Haar familie smeekt haar om terug te gaan naar de afkickkliniek en niet langer met Justin te praten", weet een bekende van de zangeres. Want ook haar ex wordt de laatste tijd steeds vaker bij de zangeres gesignaleerd.