Tatjana Simic en haar vriend Lex van Hessen hebben het heel fijn samen. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht. "Ik was in eerste instantie niet zo onder de indruk van Lex, maar hij is een geweldige man", aldus Simic.

Dat vertelt ze aan Party.

De twee kennen elkaar nu ruim een jaar. Onlangs gingen ze samen op reis. "We zijn een beetje de wereld over gaan zwerven. We wilden weg van de media-aandacht, dus zijn we op reis gegaan."

Dat deed de presentatrice ondanks haar vliegangst. "Dat doe ik wel hoor. Uit liefde voor Lex", aldus Simic over de vijftien jaar oudere miljonair.

"Ik word echt verwend door Lex met mooie reizen, maar ik ben altijd blij als ik weer heelhuids thuis ben gekomen", vertelt de 50-jarige Simic. "Ik moet zeggen dat het wel heel romantisch is om al die mooie dingen samen te beleven."

Ongeveer een half jaar geleden gingen er geruchten dat de twee verloofd zouden zijn. Maar in gesprek met Party lijkt daarvan geen sprake te zijn. "Lex en ik zijn nog maar kort samen en ik ben vaak afhoudend als het op trouwen aankomt, dus de tijd zal het uiteindelijk leren", besluit ze.