Kim Kardashian heeft moeite met de relatie tussen Kanye West en Pia Mia, een 17-jarige zangeres voor wie de rapper muziek produceert. 

Hoewel West volhoudt dat hij alleen professioneel met Pia Mia omgaat, is zijn verloofde volgens Radaronline jaloers.

West is erg betrokken bij Pia Mia's muziek en heeft groot vertrouwen in haar carrière, "Hij gelooft dat ze weleens de nieuwe Rihanna zou kunnen zijn."

Maar niet alleen Kardashian vindt de manier waarop West en Pia Mia met elkaar omgaan twijfelachtig. "Kanye belde haar laatst en het gesprek klonk een beetje flirterig en romantisch", zegt een insider die met Pia Mia werkt. "Misschien zijn ze gewoon goede vrienden, maar het was zeker meer dan een professioneel telefoontje."

West zou Pia Mia's mening waardevol vinden en haar vaak raadplegen voor zijn eigen projecten, zoals zijn kledinglijn. "Hij vindt haar hip en fris, precies zijn eigen doelgroep", zegt een bron die West goed kent.

Verbaasd

"Kanye's creatieve team was verbaasd dat hij een tiener als vertrouwelinge gebruikt. En Kim is er niet blij mee, omdat hij niet geïnteresseerd is in haar mening wat design betreft. Ze is een beetje jaloers."

Pia Mia heet voluit Pia Ajbda Mia Perez. De zangeres werd geboren op het eiland Guam, dat in Micronesië ligt maar bij de Verenigde Staten hoort. Ze werd vooral bekend nadat haar cover van Drakes Hold On We're Going Home vorig jaar een hit werd op YouTube.