Badr Hari zou Maxim, de zoon van zijn vriendin Estelle Cruijff, hebben mishandeld. Dat zegt de moeder van Cruijff, Jadranka.

In 2013 waren er al geruchten dat er iets mis zou zijn in het huishouden van Cruijff en Hari. Jeugdzorg deed destijds een onderzoek, maar kon geen bewijs vinden.

Hari zou de zoon van Cruijff hebben aangepakt door hem met zijn hoofd in de toiletpot te duwen.

"Ja dat klopt, het klopt. Dat heb ik zelf gehoord van mijn kleinzoon. Het is onbegrijpelijk dat iemand zoiets doet", aldus Cruijffs moeder Jadranka tegenover RTL Boulevard.

Jeugdzorg

De advocaat van Estelle, Nico Meijering, spreekt het verhaal van Jadranka tegen: "Jeugdzorg heeft de zaak onderzocht en de conclusie daaruit is dat het de grootst mogelijke onzin is", aldus de raadsman tegenover het programma. De advocaat van Hari, Bénédicte Ficq, wilde helemaal niet reageren.

In augustus werd bekend dat Bureau Jeugdzorg onderzoek heeft gedaan naar de kinderen van Estelle en Ruud Gullit (dochter Joëlle en zoon Maxim), dat zou te maken hebben gehad met dit gerucht. Na het onderzoek zag Jeugdzorg geen reden voor verdere stappen.

Relatie

Hari en Cruijff maakten zondag bekend dat hun relatie definitief over is. In een verklaring gaven de twee de media-aandacht, de scheidingszaak van Cruijff en Ruud Gullit en de rechtszaak die rondom de kickbokser loopt de schuld.

Jadranka vertelt aan RTL Boulevard blij te zijn dat de relatie voorbij is. "De kinderen zijn nu bij mij, dan hebben ze alle rust. Ik bescherm ze. Niemand komt aan mijn kleinkinderen."