Exit echtpaar Krabbé, Sabia weigert te betalen voor haar dochter, magere Estelle weer op de rode loper en Haagse Barbie gaat paranormaal. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Story heeft de grote primeur deze week: Martijn Krabbé en Amanda gaan scheiden. Het stel heeft al twintig jaar een knipperlichtrelatie. Het scheidde, trouwde opnieuw en gaat dus nu toch weer uit elkaar.

Vijf pagina's lang loopt Story de relatie van de twee door. Toen Amanda zwanger was, wilde ze scheiden. Ze gaf aan niet te weten of het kind van Martijn was of van haar lover. Een vaderschapstest wees Martijn aan. Amanda had het kind toen al Bickel genoemd. Ze houden voorzichtig contact en na vier jaar worden ze weer verliefd. Negen maanden later wordt dochter Michelle geboren.

Tien jaar na hun eerste jawoord trouwen ze opnieuw. Het huwelijk wordt bezegeld met nog twee kinderen. Maar al snel krijgt Amanda de kriebels. "Vijf jaar lang heb ik alleen maar thuis gezeten tussen de luiers", moppert ze. Ze gaat een paar keer vreemd, net als Martijn. Die gaat op een appartement wonen en vanaf dan 'latten' ze verder.

Nu is blijkbaar toch de koek helemaal op. "Er valt deze keer niets meer te redden. Martijn en Amanda gaan tóch scheiden", vertelt een bron. Het management heeft bevestigd dat een scheiding op handen is. Daarmee is het echtpaar Krabbé (wederom) exit. 

Alimentatieplicht Sabia

Sabia, de vriendin van Rafael van der Vaart, krijgt er deze week behoorlijk van langs. Zowel Privé als Weekend heeft een artikel over de voetbalvrouw en daarin komt ze er niet best vanaf.

Privé wist te ontdekken dat Sabia een alimentatieplicht heeft voor haar oudste dochter. De zeventienjarige Katharina woont bij haar vader en Sabia moet maandelijks ruim 300 euro bijdragen. "Mama heeft geen werk, ze kan niet betalen", schijnt Sabia tegen haar dochter gezegd te hebben. Een vriend van de vader van Katharina is woest: "Die vrouw draagt handtassen van soms meer dan 15.000 euro en uitgerekend zij beweert dat ze geen geld heeft?"

Khalid Bouhlarouz heeft tijdens zijn huwelijk met Sabia de alimentatie betaald. Maar blijkbaar heeft Rafael daar geen zin in. Extra wrang is het dat Privé de foto heeft uitvergroot waarin Sabia een handvol honderdjes uit haar Chaneltasje pakt tijdens het shoppen. Dus wel geld om te shoppen, maar niet om haar dochter te ondersteunen, schrijft het blad dan ook.

Weekend heeft de ouders van Sabia opgespoord. Het echtpaar heeft Duitsland verlaten en woont weer in Turkije. Maar daardoor is het contact met Sabia verwaterd. Al bijna twee jaar hebben pa en ma Engizek hun dochter niet gesproken. "Schaamt Sabia zich voor ons?", jammert moeder Fatma. Alles wat ze over hun dochter weten, hebben ze uit de krant.

Ook de recente miskraam moesten ze daar lezen. De moeder van Sabia smeekt haar dochter om contact op te nemen en ook vader Mehmet wist de tranen uit z’n ogen. Extra pijnlijk is het dat Sabia al wel de hele familie van Rafael heeft leren kennen. Maar een bezoekje aan haar eigen ouders zit er blijkbaar niet in. 

Estelle is back

"Hoera", juicht Privé, "daar is Estelle Cruijff weer een keer!" De ex-voetbalvrouw laat zich niet vaak meer zien op de rode loper. Maar nu vriendin styliste Danie Bles een modeshow gaf, kon ze niet thuisblijven. In een strak zwart jurkje met grote gouden sieraden, het lange haar los, poseerde superslanke Estelle voor de camera.

"Ik ben inderdaad nog steeds wat dunner dan normaal", vertelt de blondine desgewenst. "Maar daar hoeft niemand zich zorgen over te maken. Dat komt allemaal goed." Weekend denkt daar anders over. Die kiekten Estelle in spijkerbroek, shirtje en Chaneljasje op straat. "Schokkende foto's", koppen ze, en "Estelle sterk vermagerd".

Inderdaad, je ziet haar sleutelbeenderen en ribben, maar uitgemergeld ziet ze er niet echt uit. Wellicht komt dat door de ferme boezem, die Estelle ondanks de vele kilo's gewichtsverlies wonderbaarlijk genoeg wel heeft weten te behouden. 

Barbie wordt medium

Haagse Barbie heeft het licht gezien, weet Party. De blondine van Barbies bruiloft en Barbies baby gaat bijklussen als paranormaal medium. Voor haar nieuwe realityshow heeft Samantha, zoals ze echt heet, al een paar readings gegeven.

"Derek Ogilvie en Char krijgen er een collega bij", grapt het blad. Maar Barbie zelf vindt het helemaal geen grap. Eerder al beweerde ze 'iets’ te hebben met de geestenwereld en de aanwezigheid van overleden mensen aan te voelen. Op een paranormale beurs werden mensen uitgenodigd om bij Barbie langs te komen voor een 'reading'.

Een 'collega'-medium laat in Party weten niet te zijn gecharmeerd van Barbies kunsten. "Een belediging voor de paranormale wereld", briest het mens. Al helemaal omdat Barbies echtgenoot Michael publiek bij haar stand weglokte om het mee te nemen naar zijn eigen vrouw. "Zoiets doe je toch niet", aldus de dame. Nou, dan heeft ze blijkbaar Samantha en Michael nog nooit in actie gezien. Die hebben immers overal lak aan.