Toen Justin Bieber in januari werd aangehouden op verdenking van straatracen, schepte hij tegenover de agent op over zijn rijkdom.

Dat blijkt uit een politierapport in handen van Celebuzz.

De agent die hem aanhield beschrijft de twintigjarige Canadees in zijn rapport als 'verwaand'.

Aanvankelijk probeerde hij de agent wijs te maken dat de paparazzi hem op de hielen zat, maar werd al gauw geïrriteerd en zou hebben gezegd: "Ik ben negentien, ik heb het gewoon naar mijn zin, wat deed jij toen je negentien was?"

Toen de agent antwoordde dat hij op zijn negentiende in ieder geval niet in een Lamborghini rondreed, zei Bieber: "Tja, waarschijnlijk had je ook geen miljoenen dollars op je bankrekening."

Vervolgens merkte de agent op dat het erop leek dat ze wat moeite hadden met het besturen van de wagens. Daarop zei Bieber, die eerder deze maand zijn verjaardag vierde, boos: "Wat? Ik rij al in Lamborghini's sinds mijn vijftiende."

Marihuana

Nadat Bieber vervolgens positief werd getest op marihuana en het kalmeringsmiddel Xanax, kalmeerde hij volgens de agent. De zanger zou het gebruik van het kalmeringsmiddel tegenover de agent hebben toegegeven en hebben gezegd dat hij het van zijn moeder krijgt.

Bieber moet zich begin mei voor de rechtbank verantwoorden voor het incident. De popster liet al eerder via zijn advocaten weten dat hij ‘onschuldig’ zal pleiten.