Beau van Erven Dorens wil er zeker van zijn dat zijn huwelijk niet in de sleur raakt. "Het allergrootste gevaar voor je huwelijk is dat alles op automatisme gaat draaien."

Dat zegt de presentator tegen Story.

"Sommigen noemen het sleur, ik noemt het een automatisme. Dat je het vanzelfsprekend vindt dat dingen gewoon maar gebeuren en dat er nauwelijks tijd voor elkaar overblijft."

Van Erven Dorens vertelt dat hij en zijn vrouw Selly daar beiden erg alert op zijn. "We verrassen elkaar daarom op de meest onverwachte momenten. Ons huwelijk is alles behalve een sleur."

Van Erven Dorens en zijn vrouw Selly zijn dit jaar twintig jaar getrouwd en zijn de ouders van vier zoons. Volgens de presentator is het voor de twee lang niet altijd makkelijk geweest.

Vertrouwen

"Vooral in de snelle wereld van showbizz ligt de verleiding op de loer. Er zijn daardoor al zoveel huwelijken stuk gegaan. Maar Selly kan mij volledig vertrouwen."

Hij vervolgt: "Ze weet precies wat ze aan me heeft. Ik mag graag naar andere vrouwen kijken, maar de enige vrouw aan wie ik mijn liefde en genegenheid geef, is en blijft Selly."