Johnny Depp en Amber Heard hebben vrijdag hun verloving gevierd. Het acteurskoppel zou in Los Angeles een feest hebben gehouden.

Dat melden verschillende media.

De twee vierden hun verloving volgens bronnen klein, maar toch waren verschillende bekende artiesten ook van de partij. Onder meer Steven Tyler, Marilyn Manson en Mandy Moore zouden zich onder de gasten hebben bevonden.

Ook directe familie ontbrak niet op het feest. Jack, de 11-jarige zoon van Depp en zijn ex Vanessa Paradis kwam samen met zijn vader aan bij het feest.

Heard zou zich vast hebben voorbereid op de bruiloft. De actrice droeg een witte jurk en zag er volgens ingewijden uit alsof ze ieder moment kon gaan trouwen. Ook Depp was in kostuum: de acteur droeg een zwart pak en een hoed.

Depp en Heard zouden zich in januari verloofd hebben, na een relatie van twee jaar. Hoewel de verloving nooit is bevestigd, is de actrice regelmatig gezien met een enorme diamanten verlovingsring.

De twee kregen een relatie, slechts een paar maanden nadat Depp en Paradis uit elkaar gingen. Het Franse model was veertien jaar lang de partner van de acteur en kreeg samen met hem twee kinderen: zoon Jack en dochter Lily-Rose (14).