Prince Jackson is verliefd en dat steekt de 17-jarige zoon van wijlen Michael Jackson niet onder stoelen of banken. 

Daily Mail heeft foto's waarop te zien is dat hij op een parkeerterrein zijn lippen drukt op die van zijn vriendin Nikita Bess.

De foto's zijn gemaakt in Malibu in Californië, waar de twee samen lunchten, bijkletsten en elkaars handen vasthielden boven de tafel. Na de lunch gaven ze elkaar naast de auto een omhelzing en een innige kus.

De twee genoten zichtbaar van hun samenzijn. Daily Mail concludeert op basis van de foto's dat het stel afgelopen tijd erg dicht naar elkaar toe is gegroeid.

Vorige maand werden de twee voor het eerst hand in hand gezien in Las Vegas, waar de familie Jackson de twaalfde verjaardag van Blanket vierde. Ook waren Jackson en Bess samen op zijn 17e verjaardag en vierden ze Valentijnsdag samen in Los Angeles.

Voor Bess werd Jackson regelmatig gespot met Remi Alfalah, die een prinses uit Koeweit zou zijn. Zij leerden elkaar kennen op de Buckley School, een privéschool in Los Angeles. Maar sinds oktober zijn ze niet meer samen gezien. Bess daarentegen is al geïntroduceerd in de familie en lijkt een blijvertje.