De relatie tussen Kate Hudson en Matthew Bellamy is wellicht nog te redden. De twee gaan regelmatig samen uit en praten veel met elkaar om te proberen er samen uit te komen.

Dat zeggen ingewijden tegen Us Weekly.

Hudson en Bellamy zouden onder meer begin maart naar Californië zijn gevlogen om een weekje bij zoon Bingham te kunnen zijn. De Muse-zanger zou gelogeerd hebben in het strandhuisje van hem en Hudson.

"Ze hebben dates gehad en hebben elkaar elke dag gesproken om orde op zaken te stellen", vertelt de bron. "Ze zijn toegewijde ouders en willen bij elkaar blijven voor Bing."

Hudson zou op haar beurt van plan zijn om een dezer dagen naar Londen te vliegen voor een bezoek aan Bellamy, die bezig is met de opnames voor zijn nieuwe album. Volgens een van de vrienden van Bellamy zouden de twee echter gewoon bang zijn om een punt achter hun relatie te zetten. "Ik denk niet dat het stand houdt".

Uit elkaar gegroeid

De 34-jarige Hudson en 35-jarige Bellamy zijn sinds 2011 verloofd, maar het is de vraag of er ooit een huwelijk gaat komen. De twee zouden uit elkaar zijn gegroeid.

De geruchten dat de relatie zijn beste tijd heeft gehad, werden verder gevoed toen de actrice alleen en zonder verlovingsring op de rode loper verscheen bij de uitreiking van de Oscars.