Naomi Campbell heeft geen relatie, maar wil toch heel graag beginnen aan kinderen. 

"Ik wil graag kinderen, of ik nou een man heb of niet", zei het 43-jarige model dinsdag op de radiozender Sirius XM, schrijven verschillende Amerikaanse media.

Campbell zag vorig jaar haar relatie met de Russische zakenman Vladislav Doronin na vijf jaar stranden.

Hoewel het model nu geen liefje heeft, ziet ze zichzelf wel als moeder. "Ik ga het in mijn eentje doen." Campbell doet niet uit de doeken wanneer ze een baby wil.

Het model heeft er nooit een geheim van gemaakt graag kinderen te willen, maar even was het de vraag of ze wel kinderen kon krijgen.

In februari 2008 werd Campbell geopereerd, waardoor ze een aantal maanden onvruchtbaar was. Inmiddels is haar lichaam geheeld en zou ze weer zwanger moeten kunnen worden.

Dieet

De Britse, die het momenteel druk heeft met de Amerikaanse versie van het programma The Face, vindt niet dat de mode-industrie verantwoordelijk is voor magere modellen. "Ik heb tijdens mijn 28-jarige carrière nog nooit een ontwerper horen zeggen dat iemand op dieet moet of moet afvallen."

Campbell denkt dat modellen zelf moeten bepalen hoe ze eruitzien. "Jij bent verantwoordelijk voor je daden", vindt ze. "Als jij niet wilt eten omdat je je op een bepaalde manier voelt of wilt zijn dan moet je dat weten."