De inbraak bij Khloé Kardashian zou weleens te maken kunnen hebben met O.J. Simpson. Volgens de manager van de voormalige American footballspeler waren de dieven op zoek naar Simpsons golfclubs.

Meerdere mensen zouden op zoek zijn naar de golfclubs.

En de kans bestaat dat Kardashian ze heeft geërfd van haar vader Robert, die de advocaat van Simpson was en de golfclubs zover bekend als laatste in zijn bezit had. Bovendien bestaat er een hardnekkig gerucht dat Simpson de biologische vader van Kardashian is.

Simpson zou tijdens de moord op zijn vrouw op een golftoernooi zijn geweest. Omdat hij halsoverkop naar huis vloog kwamen zijn golfclubs pas een dag later aan.

Toen Simpson de golfclubs een dag na de moord op zijn vrouw persoonlijk van het vliegveld wilde halen, in plaats van ze op te laten sturen, ontstond het vermoeden dat hij het moordwapen erin had verstopt.

Uitgehold

"Het is geen mes, maar er zit van alles in die golfclubs", vertelt de manager nu aan Radaronline. "De clubs zouden zijn uitgehold om er dingen in te verstoppen. Ik heb me laten vertellen dat wat er in die tas zit meer waard is dan de meeste huizen. En ik heb laatst rondverteld dat ik naar ze op zoek ben. Dus ik dacht, de mensen die naar de clubs zoeken zijn dat huis ingegaan."

Op 4 maart werd er ingebroken bij het voormalige huis van Khloé Kardashian en haar ex Lamar Odom, dat de twee inmiddels hebben verkocht. Er werd een kwart miljoen dollar aan juwelen gestolen. Eerder werd gezegd dat de dealers van Odom achter de inbraak zitten.