Monique Smit is sinds drie maanden samen met Martijn Molleman, maar de zangeres heeft het gevoel dat ze al jaren samen zijn. "Onze relatie voelt zo vertrouwd."

Dat zegt de Volendamse in een interview met Story.

"Martijn is geweldig. Het liefst zou ik nu al willen samenwonen, maar het is beter geen overhaaste stappen te nemen", aldus Smit.

De zangeres maakte in oktober bekend dat haar relatie met Jeffrey Bok definitief over was. De twee hadden al eerder problemen, nadat in augustus 2012 naar buiten kwam dat Bok de zangeres had bedrogen.

"Martijn heeft er geen moeite mee dat ik alleen weg ben, hij laat me vrij. Dat is iets wat ik in mijn vorige relatie niet had, toen werd ik min of meer geclaimd."

Een droom

Smit vertelt aan Story dat het eigenlijk niet de bedoeling was zo snel een nieuwe relatie te beginnen, maar toen zij door Nick Schilder aan Molleman werd voorgesteld sloeg de vonk toch over.

"Het is bijna een droom. Martijn is een op en top romanticus en heel lief voor mij. Mijn ouders vinden hem ook een geweldige man. Ze zijn dolblij dat hun dochter weer gelukkig is."