De relatie van zanger Waylon en Annemijn van Meeuwen is gestrand. 

Dat bevestigt Van Meeuwen. Zij en de zanger waren sinds 2010 bij elkaar.

Waarom de relatie voorbij is en sinds wanneer, is niet duidelijk. "Ik wil er verder niet op ingaan", aldus Van Meeuwen. Het management van de zanger is niet bereikbaar voor commentaar.

In een heel recent interview met het tijdschrift JAN zegt de zanger dat Van Meeuwen zijn "liefde heeft" en dat het niet makkelijk is om met hem samen te leven.

Dominant

"Ik ben een hartstikke leuke vent, echt waar, maar ook behoorlijk dominant. Egoïstisch. Ik zie graag de dingen gaan zoals ik wil, dat zit nu eenmaal in mijn karakter. Maar Annemijn mag doen wat ze wil in het leven. Ik vind het fijn om haar die vrijheid te geven", aldus Waylon, die eigenlijk Willem Bijkerk heet.

Ook zegt de zanger in het desbetreffende interview dat hij rust heeft gevonden bij Van Meeuwen.  "Ze is puur, echt. Ze kan zich heel goed inleven in mensen, daar ben ik veel slechter in."

De 33-jarige Waylon kreeg een relatie met Van Meeuwen nadat zij hem met collega's had geïnterviewd voor Jackie, het tijdschrift waar Van Meeuwen destijds werkte. 

Waylon doet in mei mee aan het Eurovisie Songfestival met Ilse DeLange als gelegenheidsduo The Common Linnets.