Jay McGuinness is zondagochtend uit een nachtclub gegooid. De frontman van de boyband The Wanted is bij een vechtpartij betrokken geraakt.

Hij was een avondje stappen met medebandlid Tom Parker, die een verjaardagsfeestje had georganiseerd voor zijn vriendin. Dat schrijft de Britse entertainmentsite Contactmusic.

Volgens ooggetuigen zou iemand van een andere tafel bij het nachtclubpersoneel hebben geklaagd dat McGuinness ongevraagd hun drankjes pakte.

Tegen 1.30 uur ging het mis en raakte de zanger betrokken bij een matpartij. Toen de beveiliging hem wilde vastpakken, duwde hij terug, waarna hij tegen de grond werd gemept en uit het pand werd gesmeten.

Parker is nog even buiten gaan kijken hoe het met McGuinness ging, waarna hij hem op een taxi naar huis heeft gezet.

Ongeluk

Een woordvoerder van de nachtclub liet naderhand weten dat de beveiliging McGuinness alleen in bedwang wilde houden, maar dat per ongeluk zijn oorbel werd losgetrokken. "We kunnen dit gedrag van niemand accepteren, ook niet van beroemdheden", zei de woordvoerder.

Volgens andere bronnen zou McGuinness nooit drankjes hebben hoeven stelen, aangezien hij een hele tafel vol eigen alcohol had. De hele schermutseling zou daarmee niet meer zijn dan een foutje.