Bonnie St. Claire en haar man Anne-Jan Jongbloed hebben na de fikse echtelijk ruzie begin dit jaar 'de draad weer opgepakt'. 

Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf.

"Het gaat nu erg goed tussen ons", zegt St. Claire (64).

"We hebben in het begin best veel met elkaar moeten praten. Er waren immers over en weer nogal wat rake uitspraken gedaan. En dat kun je niet zomaar onder het tapijt vegen natuurlijk. Maar hé, we zijn eind van het jaar tien jaar getrouwd. Dat laten we natuurlijk niet zomaar tussen onze vingers doorglippen."

Volgens St. Claire zijn de meeste zaken uitgesproken. "Zoals je dat als volwassenen hoort te doen, hebben Anne-Jan en ik de lucht geklaard, waarna we een dikke streep onder het verleden hebben gezet. Zand erover en weer door."

Gezondheid

Net als de relatie, is ook de gezondheid van Jongbloed aan de beterende hand. Hij viel bij de ruzie van het balkon en brak daarbij zijn been.

"Anne-Jan beweegt zich nog altijd op twee krukken voort door ons huis. Gelukkig gaat het elke dag een beetje beter, wat het resultaat is van fysiotherapie. Over een week of twee moet hij weer voor controle komen en hopelijk mag hij dan een kruk minder gebruiken."

"Hoelang het in totaal nog duurt voordat hij weer helemaal op de been is, weet ik niet precies. Maar voor je gevoel gaat zoiets natuurlijk altijd te langzaam. Stukje bij beetje gaat het de goede kant op."

Over haar eigen gezondheid, de ruzie tussen St. Claire en Jongbloed ging over het alcoholprobleem dat de zangerees weer zou hebben, zegt ze in het interview niets.