Lindsay Lohan vond haar celstraf niet logisch. Dat zei ze voor de camera's van haar realityserie Lindsay, die zondagavond in première ging op de zender van Oprah Winfrey,

"Ze straften me, in plaats van me te helpen. Ze probeerden een voorbeeld van me te maken op een onlogische manier", zei Lohan volgens Gossip Cop.

De camera's volgden de actrice nadat ze negentig dagen in een afkickkliniek doorbracht. Te zien is hoe ze worstelt met haar nieuwe nuchtere leven, terwijl ze probeert een appartement in New York te vinden.

Naast Lohan kwamen onder anderen haar moeder Dina, haar persoonlijk assistant Matt Harrell en haar coach Michael Cormier, die haar nuchter helpt te blijven, in beeld.

Lohan zegt zich te realiseren dat haar verhuizing naar New York haar laatste kans is haar carrière te redden. "Ik had verandering nodig, een frisse start en ik moest dichter bij mijn familie zijn." Om nuchter te blijven sloeg de actrice een aanbod af naar Venice te reizen voor de première van haar film The Canyons.

Spiritueel

Vrijdagavond liet Lohan al aan talkshowhost Jimmy Fallon weten dat de periode waarin ze met Winfrey de 8-delige serie filmde haar leven heeft veranderd. ''Ik ben afgelopen jaar erg spiritueel geworden en ik probeer rust en vrede in mijn leven te vinden.''