Geen uitverkoop voor Maxima, Mabel en haar Marc, Sabia's tas vol honderdjes, geen scheiding voor Tatjana's lover en Dries gebruikt vrouw voor reclame. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Mantelpakjes, avondjurken en leuke jasjes: Maxima is dol op winkelen. Van binnen- en buitenlandse couturiers tot beroemde modehuizen; de koningin heeft haar adresjes. Onlangs verscheen ze in een nieuw ski-pak op de piste in Lech. In een rode strakke broek en getailleerde jas met zwarte riem suisde ze de pistes af.

Privé ging op onderzoek uit en vond het skipak op de website van het Nederlandse merk Goldbergh. Bepaald niet goedkoop: een bodywarmer kost al bijna 200 euro. De redacteur zocht uit dat het pak van Maxima ruim 1.800 euro heeft gekost. Inmiddels is de uitverkoop begonnen en krijgt de klant 25 procent korting.

Maar Maxima heeft vast de volle poet betaald. Ach, je bent koningin of niet, dan moet je toch een beetje leuk in de sneeuw verschijnen. In een H&M- of Hema-jas maak je dan geen koninklijke entrée voor de hele vaderlandse pers.

Mabel en Marc

Mark Rutte en prinses Mabel zijn een 'setje', schreven de bladen recent hoopvol. Maar Privé weet al weer beter. Het is niet 'Mark', maar 'Marc' die het hart van de weduwe van prins Friso sneller doet slaan.

Marc is Marc Bolland, een in Engeland wonende Nederlander. Hij is directeur van het chique warenhuis Marks&Spencer en een 'begeerlijke vrijgezel'. Hij woont bij Mabel in de peperdure wijk Chelsea en rijdt in een Aston Martin uit 1967. Volgens Privé is de zakenman een uitstekende partij voor Mabel.

In de Britse pers is Marc Bolland bekend en populair. Helaas betekent dat voor Mabel dat er een risico van paparazzi is als ze een geheim 'rendez-vous' met Marc zou hebben.

Privé hoopt in elk geval op een ontluikende relatie. De weduwe kan dan ook eindelijk haar zwarte kleding weer opbergen. Want het blad stoort zich blijkbaar dat ook tijdens wintersport Mabel alwéér in een zwart pak verscheen.

Shoppen

Vorige week al schreven de bladen dat Sabia, de geliefde van Rafael van der Vaart, een schuld heeft. Haar vorige huisbaas claimt 35.000 euro van de voetbalvrouw. Deze week haakt Party nog even in op de dreiging van de deurwaarder.

Het blad tikte foto's van een shoppende Sabia op de kop. Op één van die foto's graait de brunette in haar zalmkleurige Chaneltasje. In haar hand zien we een stapeltje verse biljetten van honderd euro. "Is de alimentatie van haar ex-man Khalid Boulahrouz net gestort?" vraagt Party zich geniepig af. "Van geldzorgen lijkt geen sprake", schrijft het blad ook nog.

Hoewel Rafael centen zat heeft, leed hij recent een flink verlies. Het stuk bouwgrond dat hij ooit met Sylvie kocht in Bergen, is verkocht. Er zat een hypotheek op van 2,1 miljoen. Volgens het blad is het verkocht voor 1,8 miljoen, wat Sylvie en Rafael dus achterlaat met een schuld van 350.000 euro.

Huwelijk Tatjana

Hoe zit het eigenlijk met Tatjana en haar nieuwe geliefde, vraagt Party zich af. Nadat de calendar-girl luidkeels rondriep te gaan trouwen met de steenrijke Lex, werd het stil. Lex was nog getrouwd met de 80-jarige Hannie, maar zou gaan scheiden. Ondertussen kon Tatjana op jacht naar een trouwjurk, glunderde ze.

Maar Party kwam er recent achter dat miljonair Lex nog helemaal niet is gescheiden. Onlangs droeg hij nog enkele appartementen ter waarde van ruim 1,5 miljoen euro over aan Hannie. In het document stond niks over een op handen zijnde scheiding. "Huwelijk Tatjana en Lex van de baan?" vraagt het blad zich dan ook af.

Even informeren bij Tatjana kunnen ze ook niet. Die zit de meeste tijd met haar miljonair in zijn villa op Hawaï. Als ze in Nederland zijn, huren ze een suite in het Hilton Hotel in Den Haag. Of het tot de hoofdprijs - een huwelijk- komt, weten we dus niet. Maar een paar maanden heerlijk vakantie vieren op Hawaï, die buit heeft Tatjana in elk geval binnen.

Dries' Botox

Zanger Dries Roelvink somde ooit op hoe hij zijn huwelijk met Honoria sponsorde. Bijna alles kreeg hij gratis in ruil voor reclame, van de taart tot zijn schoenen. Deze week echter is niet Dries, maar zijn echtgenote het uithangbord voor een gratis actie.

In Story zien we de zanger en zijn vrouw in de beautysalon. Honoria (44) krijgt injecties met een opvulmiddel in haar gezicht. "Ze wil er mooi en strak uitzien," vertelt Dries. Niet dat hij het nodig vond, maar Honoria wilde het graag.

Dries regelde een schnabbel bij de cosmetisch arts. Zelf wil hij geen behandeling, hij ziet er goed genoeg uit, vindt hij. Maar het was een mooie deal: "Ik heb een mooi verjaardagscadeau voor Honoria en een leuke klus op zak", vertelt Roelvink tevreden. En dus ligt zijn vrouw voor de camera met injectienaalden in haar gezicht. Weet meteen heel Nederland dat je je gezicht hebt laten doen.