Shakira is sinds enige tijd moeder van de eenjarige Milan, maar ziet in haar toekomst daar nog aardig wat kinderen bij komen. "Ik zou dolgraag acht of negen kinderen willen."

Dat vertelt de zangeres, die een relatie heeft met voetballer Gerard Piqué in het tijdschrift Latina.

"Als ik het niet zo druk had met alle muzikale projecten, was ik al lang weer zwanger geweest", onthult Shakira, die vanwege haar drukke schema een tweede kindje voorlopig nog even niet ziet zitten.

Volgens de zangeres helpt haar zoontje bij het stellen van prioriteiten. "Ik liep soms heel lang met een idee rond, maar deed er niets mee. Nu ik moeder ben heb ik daar geen tijd meer voor, dus in die zin heeft Milan mij geleerd te focussen."

Fans

Shakira vertelt in het interview dat ze erg geniet van het delen van mooi nieuws met haar fans. "Ik heb zoveel mensen achter mij staan, die met mij de belangrijke dingen in mijn leven willen vieren en er ook zijn als het even wat minder gaat."

"Ik hoop dat Milan merkt hoe dol al die mensen ook op hem zijn en dat hij opgroeit en leert hoe hij liefde terug kan geven aan hen."

De zangeres kreeg in 2010 een relatie met de tien jaar jongere voetballer. "Het is ware liefde tussen ons. Hij is de meest geweldige man die ik ooit ontmoet heb. Ik ben nog nooit eerder met iemand samengeweest voor wie ik zoveel liefde voel."