Gordon twijfelt niet over de relatie die hij sinds enige tijd heeft met de vijftien jaar jongere Chiel Ebbelaar. "Ik heb het gevoel dat ik wel eens de ware getroffen kon hebben."

"Ik ga helemaal voor mijn relatie met Chiel", zegt de zanger in een interview met Story.

Begin januari werd voor het eerst duidelijk dat Gordon een nieuwe liefde heeft gevonden. De zanger, die eerder ook al eens dacht ware liefde te hebben gevonden, zegt nu iets terughoudender te zijn dan in eerdere relaties.

"Op dit moment ben ik erg gelukkig met Chiel en geniet ik van de momenten waarop we bij elkaar zijn. Maar natuurlijk hoop ik dat dit de relatie is waar ik al zo lang naar op zoek ben."

Eén lijn

De 30-jarige yogaleraar is ook al goedgekeurd door de beste vrienden van Gordon.

"Ik heb een groepje mensen om me heen, die ik mijn ballotage-commissie noem. Als ik over iets twijfel, kan ik bij hen terecht om hun mening te horen. En ik heb ze altijd voorgesteld aan de mannen op wie ik verliefd ben. Unaniem denken mijn vrienden dat Chiel wel eens de ware voor mij zou kunnen zijn."

Hij vervolgt: "Het feit dat ik met mijn beste vrienden op één lijn zit, komt mijn relatie met Chiel alleen maar ten goede. Als ik al twijfelde is dat nu voorbij."