Zangeres Ellie Goulding en basgitarist Dougie Poynter van de Britse band McFly hebben eindelijk hun relatie bevestigd, nadat ze hand en hand waren gefotografeerd.

''Sinds vorig jaar zien we elkaar. Ellie is een geweldige meid, een schoonheid en een frisse verschijning in de muziekindustrie'', vertelde hij aan de Daily Star.

''In ons vak loop je steeds dezelfde mensen tegen het lijf, dus is het fijn dat je andere muzikanten ontmoet die je leuk vindt en waar je meer tijd mee wilt doorbrengen'', voegt Dougie toe.

Vrijdagavond verlieten Dougie Poynter en Ellie Goulding hand in hand de studio's van ITV, waar singer-songwriter Ellie optrad in de Jonathan Ross Show. Op weg naar een wachtende auto staken ze hun passie voor elkaar niet langer onder stoelen of banken. Vorige maand na een feest op de Londense Fashion Week zeiden ze nog vrienden te zijn.

Poynter verbrak recent zijn relatie met Lara Carew-Jones, met wie hij twee jaar samen was. Ellie Goulding werd eerder in verband gebracht met Ed Sheeran, Jeremy Irvine en Niall Horan.