Paula Patton is nog niet overtuigd van de pogingen van haar ex Robin Thicke om hun huwelijk te redden.

Ze is volgens bronnen van TMZ niet onder de indruk van de tranen die hij op het podium plengt. Robin Thicke vertelde eerder aan zijn publiek dat hij Patton voor zich terug wil winnen. Dit heeft haar nog niet op andere gedachten gebracht.

Hoewel Patton aanstuurt op een scheiding, heeft ze volgens de entertainmentwebsite nog geen scheidingsadvocaat in de arm genomen.

Het zou dus nog niet te laat zijn voor een verzoening, maar voordat het zover is moet Thicke zijn loyaliteit aan haar bewijzen. Ze houdt bij met wie hij omgaat tijdens de afterparty's van zijn concerten en beschouwt de paparazzi als haar privédetectives.

Thicke (36) en Patton (38) waren sinds 2005 getrouwd en kregen in april 2010 zoon Julian Fuego. In een verklaring lieten de twee maandag weten altijd van elkaar te blijven houden en als vrienden uit elkaar te zijn gegaan.

Paula Patton presenteerde zaterdagavond de uitreiking van de Independent Spirit Awards in Los Angeles. Volgens People liep de actrice glimlachend over de rode loper van het filmevenement. Ze was gekleed in een gele jurk en droeg geen trouwring.