La Paay wil geld van Adam, Yolanthe vertrouwt Wesley niet, Estelle zit bij de pakken neer en Sabia’s spullen door deurwaarder geveild. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

In Party zien we Patricia Paay vrolijk shoppen. Behangen met tasjes is de diva op de kiek gezet. Maar in het artikel gaat het juist over haar geldgebrek. Patricia wordt 65, maar in plaats van aan haar pensioen te denken, moet ze centen bij elkaar schrapen.

Ze heeft geen vast contract en al helemaal geen spaargeld. Haar hoop blijft daarom gevestigd op haar ex, Adam Curry. Ze zijn al lang uit elkaar, maar in de scheidingsovereenkomst staat dat ze nog geld tegoed heeft. Als Adam zijn bedrijf verkoopt, krijgt zij de helft.

"Tonnen", schrijft Party op de cover. Maar Patricia geeft toe geen idee van de opbrengst te hebben. "Wat zal zo'n bedrijf opleveren?", vraagt de zangeres zich af. Ze hoopt dat Adam in alle wijsheid zal handelen, want ze heeft het hard nodig. "Ik hoop dat het geld snel vrijkomt, want dan kan ik er nog van genieten", verzucht ze in het blad.

Te huur

Soms kopen BN'ers huizen als belegging. Vooral voetballers zijn er goed in hun hun geld in 'stenen' te steken. Maar soms ook wil een presentator of actrice zijn huis verkopen, maar lukt dit niet. Verhuren is dan een optie, weet Party.

Dat doet Karin Bloemen. Haar boerderij in Broek in Waterland staat al lang te koop. Zelf is ze met man en kinderen naar Amsterdam verhuisd. Met een huur van 2.500 euro per maand probeert ze haar dubbele hypotheeklasten een beetje te verlichten.

DJ Tiësto hoeft het niet te doen om de huur. De beroemde DJ verdient geld zat. Toch verhuurt hij een appartementje in Amsterdam van krap vijftig vierkante meter voor vijftienhonderd euro per maand. Ook radioman Gijs Staverman heeft zijn riante huis te huur. Voor 7.750 euro heb je een eigen bioscoop en geluiddichte studio.

Wie meer ruimte wil, kan de villa van Hans en Connie Breukhoven huren. Niet schrikken: 12.000 euro per maand kost het kapitale huis in Wassenaar. Wil je het gemeubileerd huren, dan komt daar nog een bedrag bovenop. Maar dan zit je wel op het bankstel dat Connie destijds persoonlijk heeft uitgezocht.

American Dream

"Yolanthe zet Amerikaanse droom opzij" schrijft Weekend. Volgens het blad wil de actrice graag doorbreken, maar kan ze niet lang achter elkaar in Amerika zijn. Ze wil graag bij manlief Wesley zijn, want "Uiteindelijk wil je met je grote liefde oud worden," zwijmelt ze.

Het blad denkt echter dat ze gewoon niet aan de bak komt in de VS. Carice van Houten heeft er toch ook rollen en die vliegt gewoon op en neer. Verder gaat het gerucht dat het een beetje rommelt in het huwelijk. Als Yo in de VS zit, heeft Wesley plezier met vrienden "en vermaakte hij zich met vrouwelijk schoon". De brunette wil dus gewoon niet lang van huis omdat ze Wesley wil controleren.

Opvallend is dat Yolanthe momenteel in ieder interview hoog opgeeft over haar 'geweldige' huwelijk, schrijft Weekend. Het huwelijk van het stel, dat in april zijn vijfde jaar ingaat, is misschien toch niet zo rooskleurig als Yolanthe het voorspiegelt, aldus het blad.

Kwijt

Wat er gebeurt als je van je rijke voetbalman scheidt, ondervindt Estelle Cruijff aan den lijve. Volgens Story is de blondine "Alles kwijt". Ex Ruud heeft de villa in Amsterdam in de verkoop gezet. Ook de flat in Ibiza staat te koop. Over de hoogte van de alimentatie is nog steeds geen akkoord bereikt. En Badrs rechtszaak is ook nog niet voorbij.

"Ze moet helemaal opnieuw beginnen," schrijft het blad dan ook bij een foto van een triest kijkende Estelle. Want ja: wat kan ze nou eigenlijk? Behalve een presenteerklusje op tv heeft ze nog nooit gewerkt voor haar geld. Uitgeven kan ze het als de beste. Maar of bokser Badr haar wil onderhouden terwijl hij in de gevangenis zit, weet niemand.

Toch gaat ze niet bij de pakken neerzitten, weet het blad. "Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn," sprak Estelle onlangs ferm tegen een vriendin. Een man dan misschien niet, maar in elk geval wel het géld van ex-man Ruud.

Bontjas

En dan voetbalvrouw Sabia, die Boulahrouz verruilde voor Rafael van der Vaart. Van het ene gespreide bedje in het andere. Privé heeft een sappig verhaal over haar financiële handel en wandel. Een boze deurwaarder probeert al maanden 35.000 euro van Sabia te krijgen. Ze heeft een huurachterstand van haar vorige appartement en er was zó veel schade, dat het herstel duizenden euro's kostte.

De huisbaas dacht het geld snel te krijgen, maar niets bleek minder waar. Sabia jammerde dat hij niet met het verhaal naar de pers mocht gaan en dat ze echt snel zou betalen. Ondertussen verscheen ze in dure bontjassen, met nieuwe designertassen, shopte met Rafael voor 40.000 euro in Parijs en liet haar tanden renoveren. Allemaal op kosten van Raf natuurlijk, want zelf verdient ze geen cent.

De Duitse huisbaas is het zó beu, dat hij een deurwaarder heeft besteld. Die komt volgende week de spullen van Sabia in beslag nemen. "En dan bedoel ik van tassen en bontjassen tot en met haar sieraden, schoenen of kleding, maakt niet uit wat. Alles gaat mee", dreigt de boze man.

"Voor mij heeft die vrouw die leeft van haar eigen leugens, helemaal afgedaan". Waarom Rafael niet even zijn portemonnee trekt, weten we niet. Maar Sylvie Meis zal stiekem smullen van dit verhaal, dat kan bijna niet anders.