Drake heeft afscheid genomen van zijn PR-team. De rapper heeft de medewerkers ontslagen na een interview in Rolling Stone.

Dat bevestigt het team aan Billboard.com.

Begin februari haalde Drake de woede van verschillende fans op de hals toen hij boos werd, omdat hij niet op de cover van Rolling Stone verscheen.

De rapper zou op de cover van het entertainmentblad staan, maar door het plotselinge overlijden van Philip Seymour Hoffman werd gekozen voor een foto van de overleden acteur.

"Ze hebben op het laatste moment mijn cover afgepakt. Dat vind ik walgelijk", aldus Drake destijds. De rapper noemde vervolgens de media slecht en zei geen interviews meer te willen geven.

Een dag later verontschuldigde Drake zich voor zijn opmerkingen en vertelde het vooral vervelend te vinden dat hij geen zeggenschap had over zijn verhaal en de bijbehorende foto's.

'Enorm talent'

Het PR-team van Drake ging vermoedelijk over het publiceren van het interview en om die reden zou de rapper de samenwerking hebben verbroken.

De oud-medewerkers van de rapper noemen Drake in een reactie een "enorm talent" en laten weten de rapper succes te wensen met de rest van zijn carrière.