Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn verloofd. De actrice werd donderdag gezien met een diamanten ring om haar vinger.

Dat meldt E! News donderdag. Bronnen bevestigen tegenover de entertainmentsite dat er inderdaad een huwelijk op de planning staat.

Woensdag plaatste de actrice nog een foto van hen twee op Instagram, met het onderschrift "I love you Ashton Kutcher". Ondertussen gaan er ook al een paar weken geruchten dat Kunis zwanger is.

Het is niet de eerste keer dat dergelijke geruchten de ronde doen. In november 2013 zeiden bronnen dat Kutcher zijn vriendin met de feestdagen ten huwelijk zou vragen. Een jaar daarvoor, in oktober 2012 zou Kunis zwanger zijn geweest.

In beiden gevallen bleken de geruchten uiteindelijk niet te kloppen. Ook nu is het de vraag of het acteurskoppel inderdaad verloofd is. De managers van beiden hebben nog niet gereageerd.

Collega's

Kunis (30) en Kutcher (36) zijn ongeveer twee jaar samen. Ze leerden elkaar al in 1998 kennen als collega's in de comedyserie That 70's Show.

Kunis, die pas veertien was toen ze de rol kreeg, had daarna zo'n negen jaar lang een relatie met Macaulay Culkin, terwijl Kutcher in dezelfde periode getrouwd was met Demi Moore.