De date van Kim Kardashian en de Oostenrijkse miljardair Richard Lugner is donderdagavond rampzalig verlopen.

De realityster kreeg volgens TMZ te maken met racistische opmerkingen en de 81-jarige Lugner zou handtastelijk zijn geweest.

Lugner heeft Kardashian goed betaald voor haar gezelschap tijdens het jaarlijkse Opera Ball, waarvoor hij elk jaar een andere beroemde dame uitnodigt. Ze zou om precies te zijn een half miljoen dollar (365.000 euro) hebben gekregen, weet de site. Maar voor dat geld wilde de brunette Lugner niet in alles zijn zin geven.

De grijsaard zou haar af en toe iets te stevig hebben vastgepakt en hebben geprobeerd Kardashian over te halen haar beveiliging te lozen om alleen met haar te zijn.

De avond werd er niet beter op toen een medewerker van het bal op haar afstapte en met een zwart geverfd gezicht deed alsof hij Kanye West was. Een andere aanwezige man zou Kardashian hebben voorgesteld samen te dansen als het orkest het nummer Niggers In Vienna zou spelen.

Botox

Voor Lugner, die zich op de avond had voorbereid door zich te laten inspuiten met vijftien shots botox, was de date ook bepaald niet geslaagd. Donderdagmiddag klaagde hij volgens Radaronline al tegen journalisten dat Kim Kardashian zich niet aan het programma hield.

Ze zou Lugner hebben gedumpt om met haar moeder Kris Jenner een schnitzel te eten. Ook besloot Kardashian donderdagavond niet om 23.45 uur met Lugner te dansen, zoals hij in de media had aangekondigd, maar stuurde ze Kris Jenner in haar plaats.

Toch moet Kardashian meer waar voor zijn geld zijn geweest dan Lindsay Lohan was in 2010. Zij kwam toen helemaal niet opdagen, omdat ze haar vlucht had gemist.