Paula Patton en Robin Thicke zijn uit elkaar omdat de actrice genoeg had van het gedrag van haar man. Volgens bronnen was Patton regelmatig woedend op de zanger.

Dat meldt TMZ donderdag.

De problemen zouden zijn ontstaan na het optreden van Thicke met Miley Cyrus tijdens de MTV VMA's in augustus. Tijdens het veelbesproken optreden danste de zangeres tegen Thicke aan.

Patton zou woedend zijn geworden toen zij zag hoe haar man in ging op de danspasjes van Cyrus. De actrice zou zich beschaamd hebben gevoeld en het idee hebben gehad dat haar man haar voor schut zette.

Toen enkele dagen ook nog een foto van Thicke online verscheen waar te zien was hoe hij zijn hand op de billen van een onbekende vrouw hield zou Patton zijn ontploft.

Verzoening

Sindsdien heeft het koppel volgens bronnen regelmatig ruzie gehad, waarna Patton besloot te willen scheiden van haar man. Thicke zou echter nog niet klaar zijn met de relatie en hoopt op een verzoening.

Patton en Thicke leerden elkaar twintig jaar geleden kennen en kregen verkering toen de zanger slechts zestien jaar oud was. In 2005 stapte het koppel in het huwelijksbootje. De 36-jarige zanger en de 38-jarige actrice kregen in 2010 zoon Julian Fuego.