Kim Kardashian en Kanye West plannen een kleine, ingetogen bruiloft. "We willen het veel kleiner dan iedereen van ons verwacht."

Dat vertelt de realityster in een interview met het Amerikaanse radiostation Kiis FM.

Geruchten dat de twee een enorme bruiloft in Parijs plannen zijn volgens Kardashian uit de lucht gegrepen. "We trouwen in Parijs, maar echt heel, heel intiem."

Kardashian en West verloofden zich in oktober 2013, op de verjaardag van de realityster. "Ik heb nooit getwijfeld of ik met hem wilde trouwen. We hebben samen een kind, we houden al een hele tijd heel veel van elkaar en het is precies de goede tijd."

Iets waar Kardashian minder zeker van was, was het krijgen van kinderen. Maar nu de realityster het leven heeft geschonken aan dochter North geeft ze toe dol te zijn op het moederschap.

Meer kinderen

"Ik dacht niet dat ik dat ooit zou zeggen, ik was zo bang voor alles wat het moederschap inhield. Alles in je leven wordt anders, maar het is het mooiste wat je ooit zult meemaken."

Kardashian zou voor dochter North dan ook nog graag een broertje of een zusje willen. "Ik denk niet dat ik meer dan drie kinderen aan zou kunnen. Dat is echt het maximale voor mij. Ik twijfel ook wel eens of North niet enig kind moet blijven. Maar dan bedenk ik me hoe leuk ik het had met mijn zussen en dus vind ik dat ik voor haar de zwangerschap nog maar eens moet doorstaan."