Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat de Oranjes nog stééds vakantie vieren, thuisblijvend BN moppert over het natte, koude weer, Katja Schuurman juist wèl een hete zomer heeft, er twee blonde zomer-singles 'zum haben' zijn en dat Estelle in haar uppie vakantie viert. Mais ou est Ruud? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Mopper de mopper

Wij Nederlanders hebben wat met het weer. Schijnt de zon, dan is het te warm, zijn er wolken, dan is het ook niet goed. In Party een komisch artikel over de weermensen van de tv. Piet Paulusma krijgt de toorn van de kijkers bijna dagelijks over zich heen: "Als het regent, vliegen de verwensingen om je oren. Wil men het liefste dat je opsodemietert met je camera en kun je klappen krijgen," vertelt hij. Alsof het de schuld is van de weerpresentatoren dat het slecht weer is….Maar goed, iedereen klaagt, ook Gerard Joling. "Als ik niet had hoeven werken, was ik al lang naar een warm land gevlogen" gromt hij. En dat is precies wat half BN heeft gedaan. En daarom zien we de jaarlijkse kiekjes van Vanessa en haar gezinnetje in Saint Tropez ook weer voorbijkomen. Gaaaap….!

Lekker thuisblijven

Wie gewoon lekker thuisblijft in Amsterdam, is Katja Schuurman. En hoe. Ze is weer eens verliefd. En dat mag iedereen weten. Weekend betrapte het kersverse paar al lebberend aan elkaar op straat. De 'gelukkige' is Thijs Römer, inderdaad, kleinzoon van Piet. Katja is duidelijk dol op haar nieuwe vlam en hij op haar. Op de foto's komen zijn handen op plaatsen waar Katja-fans alleen van kunnen dromen. Midden op straat trekt hij haar t-shirt bijna uit! Na de kleine voospartij gaat het tweetal er snel op de hippe scooter vandoor, op dit moment hèt vervoermiddel voor Bekend Amsterdam. Aan het plastic tasje van Videoland te zien, hebben ze een videootje gehuurd. Kortom: dat wordt gezellig thuisblijven voor de verliefden. Who needs Saint Tropez?

Ou est Ruud?

Waar was Ruud? vraagt Story zich af. Ze hebben foto's van een vakantievierende Estelle Cruijff met kids. En met haar ma in badpak, samen lekker zwemmend en spelend vlakbij het Zuid Franse Cannes. Maar zonder Ruud, want die werd gelijktijdig in een Amsterdams restaurant gesignaleerd met een mooie dame. Waarom voegde hij zich niet bij zijn gezinnetje? Zijn er huwelijksproblemen? Aan Estelle's uiterlijk kan het niet liggen, ze ziet er tip top uit. Oranje bikini met veel inhoud van boven, platinablond haar, donkerbruin gebrand en een grote zwarte zonnebril. Echt een diva. Ma is trouwens een exacte kopie, maar dan 10 kilo zwaarder en 20 jaar ouder. Ach, waarschijnlijk stond Ruud een dag later in zijn zwembroek bij zijn gezinnetje in het water en is er niets aan de hand. Party geeft trouwens nog een humoristische sneer naar Estelle Cruijff. Op de pagina Gossip, waar kleine nieuwtjes staan, staat iets over haar. Het draagt de titel 'Meer in haar mars, poging 378' en het gaat over Estelle die weer eens piept over het feit dat iedereen haar als een Goldcard met beentjes ziet. "Ik woon nu eenmaal in Amsterdam Zuid en de PC is ook gewoon een doorgangsweg, hoor" schijnt ze gezegd te hebben. Wat Party bovenstaande titel deed verzinnen. Grappig.

Zomer-singles

Ach jee, niet alleen het weer is slecht, ook in de liefde is het deze zomer niet altijd oké. In Story lezen we dat blonde Tatjana heeft gebroken met haar verloofde. Het paar was verloofd en had trouwplannen, maar het schijnt dat Tatjana de benen heeft genomen. Koudwatervrees? Hoewel ze vele relaties heeft gehad, is ze nog nooit getrouwd geweest. Misschien heeft ze langs van bindingsangst en is ze daarom naar Kroatië gevlucht. Ook blonde Ellemieke Vermolen is weer single. De ex-vrouw van Borsato's liedjesschrijver John Ewbank dacht geluk te vinden bij cameraman Ferenc Lorch. Maar deze ex-vriend van Katja Schuurman kon haar blijkbaar niet voldoende bekoren. En dus kan de blonde presentatrice weer op zoek naar een nieuwe geliefde. John Ewbank heeft het trouwens beter gedaan. Hij vond een nieuwe liefde in blondine Vivian en ze verwachten in het najaar een kind. Het paar lijkt erg happy te zijn.

Nog steeds vakantie

Al wekenlang staan de bladen ból van vakantievierende Oranjes. Het prinselijk paar liet zich uitgebreid vastleggen met baby Amalia en ook van opa Bernhard's boot verschenen eindeloze foto's. De hele jonge garde vierde daar vakantie en het zag er erg gezellig uit. Ook deze week weer kiekjes van Royale vakantiegangers. Weekend heeft 'ontdekt' dat niet alleen Bernhard en Beatrix huizen aan de Italiaanse kust bezitten, maar ook prinses Christina. Het blad heeft kiekjes van het fraaie huis, dat al 30 jaar 'geheim' in het bezit zou zijn van Christina. Ze luiert er lekker met haar vriendinnen en ook van dochter Juliana junior zijn foto's. Deze junior jet-set prinses geniet van het plaatselijke uitgaansleven en is niet te beroerd om met wat lokale dorpsinwoners in een karaoke-bar een liedje te zingen. In Londen schijnt 'Julia' alle hotte clubs te bezoeken, dus hoe lang ze het in dit vissersdorp bij haar moeder uithoudt, is de vraag. Aan het huis zal het niet liggen, dat is prachtig. Maar als je moeder een prinses is, dan kan ze zich ook wel een leuk optrekje veroorloven.