Acteur Samuel L. Jackson was bepaald niet blij toen een presentator van tv-station KTLA hem verwarde met Laurence Fishburne. 

Anchor Sam Rubin had Jackson moeten vragen naar zijn rol in de film Robocop, maar begon in plaats daarvan over een Super Bowl-commercial waarin niet Jackson, maar Fisburne te zien was.

"Welke Super Bowl commercial? Ik ben Laurence Fishburne niet!", reageerde Jackson, zo is te zien in een filmpje op de website van TMZ. "We zien er niet allemaal hetzelfde uit hoor. Ben jij echt de entertainmentverslaggever van dit tv-station? En jij kent het verschil niet tussen mij en Laurence Fisburne? Er zullen maar weinig mensen in de rij staan voor jouw baan."

Rubin bood zijn excuses aan en wilde snel van onderwerp veranderen en het over Robocop hebben, maar daar wilde de 65-jarige Jackson niks van weten. "Hell no", reageerde de acteur, waarna hij nog even fijntjes uitlegde in welke reclames hij, Fisburne en Morgan Freeman speelden. "Er zijn meerdere zwarte acteurs die in commercials te zien zijn."