Monique Smit 'op' vriend van Simon, Stelli's laatste ritje met Badr, Daphne Deckers wil (niet) emigreren en zanger Dinand herdenkt zijn Guusje. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Monique Smit is weer verliefd, kopt Privé. Het zusje van zanger Jan zou een prille relatie hebben met een dorpsgenoot. Nadat Monique werd bedrogen door haar jarenlange verkering Jeffrey, zette ze de bedrieger ferm uit huis. Ze genoot van het vrijgezellenleven en giechelde dat ze zo veel aandacht van mannen kreeg.

De 27-jarige Martijn wist de presentatrice voor zich te winnen. Hij houdt van voetballen en werkt in de horeca, weet Privé. Dat hij al een zoontje van vier jaar heeft, is volgens het blad geen probleem. Schoonzus Lisa had immers ook al een kind van een ander toen ze verkering met broer Jan kreeg.

Dat het 'ons kent ons' is in het visserdorp, blijkt uit het feit dat Martijn een goede vriend is van zanger Simon (van Nick). Die hield zelfs zijn huwelijksfeest in de horecatent van Martijn. Daar was Monique ook aanwezig, maar die was toen nog met Jeffrey. Volgens het management van de blonde zangeres "is het afwachten waar het schip strandt...of niet".

Brommert

"Nog even samen genieten", schrijft Story bij een foto van Estelle en Badr Hari samen op de scooter. "Was dit een van de laatste ritjes die ze kunnen maken?" Op 21 februari doet de rechter uitspraak in de zaak tegen Badr. "Als justitie haar zin krijgt, belandt Badr opnieuw achter de tralies....En lang ook", kondigt het blad aan.

De eis tegen de vechtsporter is vier jaar. Komt hij pas daarna vrij, dan kan hij zijn carriere op zijn buik schrijven, probeerde zijn advocate de rechter mild te stemmen. Maar de grote vraag is natuurlijk wat Estelle gaat doen. Wil zij echt jaren op haar geliefde wachten? In Party lezen we dat Estelle het nu al moeilijk heeft met Badrs uitgaansverbod.

Stelli was op een feestje uitgenodigd, maar Badr mocht niet mee. "Hij is thuis. Hij mag hier niet komen", gaf de blondine toe tegen het blad. Ze moest dus in haar eentje feestvieren en vond dat volgens Party niet zo leuk. "Het liefst wil ze trouwen en een kindje", meent het blad. Maar of de relatie vier jaar cel overleeft, daar twijfelt iedereen aan.

Koninklijke kus

Het lijkt er op dat de roddelbladen aansturen op een 'relatie' tussen Mark Rutte en prinses Mabel. Privé heeft zelfs groot 'DE ZOEN' op de cover staan. Tijdens het afscheidsfeest voor Beatrix begroette de premier de prinses wel heel hartelijk. "De KUS die Mabel weer doet stralen...", smult Privé dan ook.

Even later moeten ze bekennen dat er van een relatie geen sprake is. Mabel en Mark kennen elkaar van vroeger, toen ze nog lid waren van de jongerenafdeling van de VVD. "Al heb ik een eerdere premier nog nooit een prinses zien kussen," probeert de hoofdredacteur nog. Behalve 'De kus' leverde de avond voor Beatrix vooral heel veel kijkplezier op.

Maxima was weer 'stunning' in een blauwe avondjurk met grote diamanten broche in haar taille en een beetje een woest kapsel. De jurken van Bea’s zussen Margriet en Irene leverde de dames nog een complimentje van Weekend op. Irene combineerde een oude rok met een hesje dat ze ook al eerder droeg. En koninklijke zuinigheid moet geprezen worden. Net als de nieuwbakken prinses Viktoria (van prins Jaime), die een zwangerschapsjurk van prinses Aimée leende.

Daphne naar VS

Daphne Deckers en Richard Krajicek willen over twee jaar emigreren naar Amerika, schrijft Story. Dochter Emma kan daar gaan studeren, zoon Alec kan zich op zijn tenniscarriere storten, vertelt Richard aan het blad. "Hij kan een leuk potje tennis spelen," aldus de trotse vader. Direct na het verschijnen blijkt het echter allemaal zo'n vaart niet te lopen.

"Een storm in een glas water," laat Daphne aan RTL Boulevard weten. Wat is er gebeurd in Huize Deckers? Heeft Richard flink de wind van voren gekregen van Daphne over het 'uitlekken' van hun plannen?

In Story lijkt het plan helemaal rond te zijn: Richard en Daphne kunnen ook vanuit Amerika werken, de universiteit voor dochter Emma is daar beter, Emma kan aan de slag als fotomodel, zoon Alec krijgt "net dat extra stapje dat hij nodig heeft" voor toptennis. Richard heeft zelfs al bekeken dat het vanuit Florida zeven uur vliegen naar Nederland is. Maar voorlopig zullen we niets meer horen over de verhuisplannen: ze hebben besloten niets meer te zeggen over een mogelijke emigratie.

Tranen

Een beetje ongemakkelijk worden we van Party. Zij hebben een fotoreportage van zanger Dinand Woesthoff bij het graf van zijn overleden vrouw Guusje. Vanuit de bosjes zijn foto's gemaakt van de zanger die rozen legt op het graf en af en toe de tranen uit zijn ogen veegt. Willen we dit zien?

Het is tien jaar geleden dat Guusje overleed aan borstkanker. Ze liet behalve Dinand ook haar paar maanden oude zoontje Dean Maddy achter. Dinand vond nieuw geluk bij de Engelse Lucy, met wie hij nog twee kinderen keeg. Maar in Party zien we dus zijn bezoek aan het graf van Guusje.

De zanger veegt dorre blaadjes van het graf, verwijdert oude kerstversiering en legt 45 rode rozen en 5 witte rozen op het graf neer. Diep weggedoken in zijn capuchon lijkt alles er op dat Dinand even alleen wil zijn met zijn herinneringen. Maar het verdriet wordt breed uitgesmeerd over vier pagina's en dat voelt toch wat ongemakkelijk als lezer. Gelukkig is de tekst positief: "Uit het oog, maar nooit uit het hart..", schrijft het blad meelevend.