Charlie Sheen heeft in zijn ruzie met Ashton Kutcher zijn excuses aangeboden, maar nam die een paar uur later weer terug.

Kutcher zei donderdag in de talkshow van Jimmy Kimmel dat hij gek werd van de constante kritiek van Sheen sinds hij hem in 2011 verving in de serie Two and a Half Men.

Sheen bood als reactie zijn excuses aan, om een paar uur later weer zijn ongenoegen te uiten.

Kutcher zei in de talkshow dat het klaar moest zijn met de kritiek en dat Sheen "zijn bek moet houden". Charlie Sheen laat aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ weten dat hij voor hij zijn excuses aanbood, niet de uitzending van Jimmy Kimmel Live had gezien.

Toen hij de uitzending eenmaal had gezien, schoot Sheen uit zijn slof. "Als jij ooit nog tegen mij zegt dat ik mijn bek moet houden, dan zorg ik ervoor dat je een jaar lang moet leven op ziekenhuisvoedsel", twitterde Sheen.

Bekijk de video van Kutcher over de kritiek van Sheen:

Kritiek

Sheen was van 2003 tot 2011 te zien in Two and a Half Men. Sinds zijn vertrek heeft de acteur veel kritiek op zijn opvolger. Zo zei hij vorige maand nog dat Kutcher moet stoppen met "het kotsen over mijn mooie show".

Ook liet hij weten blij te zijn dat de acteur geen kans maakt op een Emmy Award en bekritiseerde hij meerdere malen Kutchers acteerwerk.