Elizabeth Hurley ontkent dat ze een affaire heeft gehad met de Amerikaanse oud-president Bill Clinton.

Dat laat de Amerikaanse actrice woensdag via twitter weten. "Belachelijk domme verhalen over mij en Bill Clinton. Compleet onwaar", aldus Hurley. De actrice voegt er bovendien aan toe dat de kwestie al bij haar advocaten op het bureau ligt.

Hurley reageert daarmee op het gerucht dat Radaronline eerder op de dag verspreidde. Daarin gaf de entertainmentsite aan dat Clinton het telefoonnummer van Hurley zou hebben gevraagd aan haar ex-vriend, acteur Tom Sizemore. Het medium plaatste daar een geluidsfragment bij, waarin Sizemore zijn verhaal uit de doeken doet.

In het fragment schept Sizemore op over het moment waarop Clinton hem even apart nam, tijdens een voorstelling van de film Saving Private Ryan in het Witte Huis. Eenmaal onder vier ogen zou de president al snel over Hurley begonnen zijn. De oud-president zou op dwingende toon haar telefoonnummer hebben geëist. Clinton zou volgens Radaronline niet lang getwijfeld hebben om de actrice op te bellen en uit te nodigen in het Witte Huis.

Grap

Hurley, die volgens haar ex even dacht dat het een grap was, zou vervolgens in een vliegtuig zijn gestapt dat Clinton speciaal naar haar toe had gestuurd. Uren later zou ze samen met de president in een kamertje verdwenen zijn.

"Hij is met haar naar bed gegaan die nacht", vertelt Sizemore op de tape. Clintons vrouw Hillary zou niks hebben gemerkt van de affaire.

Hurley zou Sizemore hebben toevertrouwd dat het stel destijds aparte slaapkamers hadden. De oud-president zou nog een jaar lang contact met Hurley hebben gehad. Clinton zou de affaire hebben beëindigd op het moment dat hij verliefd op haar werd.