Justin Bieber heeft zich niet netjes gedragen tegenover de medewerkers van het privévliegtuig waarmee hij vrijdag van Canada naar New Jersey vloog.

Dat blijkt uit een rapport in handen van NBC News.

Bieber vloog samen met zijn vader en tien vrienden heen en weer met een gehuurde privévliegtuig. Tijdens de vlucht zou de groep zich hebben misdragen tegenover de stewardess en marihuana hebben gerookt.

"De piloot heeft Bieber en zijn vrienden meerdere keren er op gewezen dat  het roken van marihuana aan boord niet mocht", luidt het rapport.

De piloten zouden noodgedwongen met zuurstofmaskers op hebben moeten vliegen, zodat zij niet het risico zouden lopen de sterke geur in te ademen.

De piloot zou daarnaast hebben moeten vragen of de passagiers op wilden houden met het lastigvallen van de stewardess, die zij volgens het rapport maar bleven uitschelden. Toen Bieber en zijn vrienden daar geen gehoor aan gaven moest de stewardess zich de rest van de vlucht verstoppen in de cockpit.

Het vliegtuig waar de popster aan boord van was werd vrijdag door de autoriteiten onderzocht op sporen van marihuana. In het toestel werden geen drugs meer gevonden, maar er hing nog wel een sterke geur.