Aafke Burggraaff hoopt net als haar man Ruud de Wild haar huwelijk te redden. De Wild onthulde begin dit jaar in zijn radioshow dat zijn huwelijk in zwaar weer verkeert. 

"Ik hoop dat we er samen uit gaan komen", vertelt Burggraaff deze week in Privé. "Maar ik weet eerlijk gezegd niet of dat ons gaat lukken. Daar moet ik eerlijk in zijn."

"Ons grootste probleem is dat we 24 uur per dag samen zijn", legt Burggraaff uit.

"We werken samen, hebben een gezin en ik doe ook nog eens het management voor Ruud. Tijd voor onszelf is er nauwelijks. En als die er een keer is, dan lukt het Ruud vaak niet om het werk los te laten en daar baal ik van."

De 538-dj en Burggraaff hebben twee kinderen, een 4-jarige zoon en een 2-jarige dochter. Uit zijn relatie met Tatum Dagelet heeft De Wild een 11-jarige dochter.

Bewondering

Hoewel Burggraaff baalt van De Wilds werkhouding, bewondert ze die ook. "Hij wil graag alles naar zijn beste vermogen doen en dat valt in hem te prijzen. Maar het kan ook te veel worden."

Burggraaff is naar eigen zeggen bereid 'op mijn allerhardst te knokken' voor haar huwelijk.

"We zijn nu negen jaar samen en dat gooi je natuurlijk niet zomaar weg. Want ondanks de problemen die er nu gerezen zijn, kan ik je vertellen dat Ruud de liefste en leukste man is die ik ken. Daarbij is hij de beste vader die onze kinderen zich zouden kunnen wensen."